aleexxandra

Alla inlägg under augusti 2011

Av Alexandra - 11 augusti 2011 20:11

Hejhej! 

Nu är badtunnan på plats så passade på att bada lite hur härligt som helst! 

och innan det så gick jag 6 km med Sophie Erika Andreas & Mattias .

Och innan det 3 km med Jennifer .

Men nu pallar jag inte skriva mer ska va social med familjen! 

Godnatt  

Av Alexandra - 11 augusti 2011 10:32

G o d m o r g o n 

Har precis vaknat , idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra inte sett vad det är för väder ute än .. ska nog städa rummet och typ garderoben..

Men först ska jag se klart en film . snacka om No life!

Ne men finns inte så mycket att göra , imorrn blire iallafall att bada i badtunnan och alla syskon osv kommer hit och spelar kubb och tränar inför lördagen!        Andreas är den med blont hår(alltså brorsan)  brevid han står en som heter stefan och under han står en som heter tobba och brevid han står mattias (syrrans kille) han står alltså under andreas. 

Dom här 4 var ett lag förra sommaren och spelade mot massa andra lag i kubb och vann! Det är en rätt mysig dag man har som ett eget ställe där laget är samlat man gör lunch och sånt sen så får dom spela matcher lite då och då tillslut är det två lag som gör upp om segern typ! och dom här lagen får vem som helst va med i men måste ha anmält sig innan . Men aa nu fattar ni vad som är på lördag! Nu ska jag se på film! tjarå! 


Av Alexandra - 10 augusti 2011 18:35

Hello! 

Vaknade runt 12 idag  , satte mig vid datorn och såg på film sen så gjorde jag inte så mycket mer gick ut och fotade lite  . Sen fråga bror om jag skulle med och gå så då gick/joggade  jag och sophie några km  medans ante matte och anders joggade 4 eller 5 km aja strunt samma sen gick vi alla några km sen gick jag hem så nu sitter jag häär! 

Ska nog se på nån film eller nåt sånt!  Så hörs mer sen eller imorrn!

Hejdå   

En bild som jag tog idag 

Av Alexandra - 9 augusti 2011 20:32

Hellu! 

Har verkligen inte gjort nånting idag ..

Tyra & Liam kom ju hit ett tag så vi var väl ute ett tag men de var väl inte allt för roligt sen drog vi med pappi upp på jobbet för att han skulle hämta nånting så vi sprang runt där haha :P 

Aja gick ut och gick med mamma sen när vi kom hem såg vi en bil som stod  där man far upp till pappas jobb så jag och pappa  gick dit för att kolla vad det var för det var inte nån svenk skylt grej :P Men klart som fan såg vi ingenting jag som ville typ leka spion haha! Ne men dom kanske va och plocka bär vem vet? 

Strunt samma har iallafall laddat hem 2-3 filmer kommer inte ihåg, men dom eller nån av dom ska jag se ikväll . Sen så tänkte jag bara säga att vi köpt en ny badtunna ..

Men nu orkar jag inte skriva mer . Hejdåå:) 

  



Av Alexandra - 9 augusti 2011 10:31

 

G o d m o r g o n 

Har precis vaknat , Elvira sov aldrig här hon åkte hem igår vid 23:30 för hon mådde inte så bra;) Så efter det så kollade jag på film . Somna väl vid 02:30 ? Aja idag vet jag inte vad jag ska göra ..

vet inte vad det är för väder ute  heller ..Men vi hör mer ikväll. ..


    20 dagar    





Av Alexandra - 8 augusti 2011 18:55

Hejhej! 

Idag har jag inte gjort nånting sett på Gossip girl och sånt bara . Ikväll blire nog ingenting heller laddat hem 2 filmer så får väl se om dom är nå bra ..  Elvira sover här inatt så ja vi får väl hitta på nåt! Juste vet ni vad? Det är 21 dagar kvar tills jag drar till Turkiet     

Har inte så mycket att säga så vi hörs ikväll eller imorrn ! Heyyy! 

   

Av Alexandra - 7 augusti 2011 18:05

   

Heyhey! 

Haft en ganska bra tid på blogg.se hehe! ne men jag saknar ju bloggplatsen ;) Idag har jag syster & sophie varit och blivit sminkad och fotad . Mamma köpte 4 kort åt mig sen fick jag 1 gratis . blev 1500 kr så var ganska mycket men spela roll! Var ensam hemma igår till 02;30 som tur va så va Jennifer med! Såg på film och sånt . Men nu har jag inte nå mer att säga så hejdå   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Alexandra

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards