aleexxandra

Alla inlägg under december 2012

Av Alexandra - 8 december 2012 21:39

Hejhej!
Imorse drog jag, bror, Sophie och Linda på gymmet. Sedan när jag kom hem så kollade jag på julkalendern och sen for jag och pappa ner på stan. Just nu sitter jag på golvet och leker med Emilio. Är ju barnvakt åt honom ikväll, vi har lekt i lite mer än 2 timmar nu. Han är så lugn och underbar kille! Men nu ska vi leka med tågen säger han! Så vi hörs imorgon! Godnatt

Av Alexandra - 7 december 2012 22:52

Hellu!
Sista lektionen idag var inställd så vi fick sluta en timme tidigare, så skönt att det är helg!
Men iallafall så när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, kollade på julkalendern och städade rummet, så svårt att välja hur jag ska bädda sängen, det blir så fult. Tur jag får sängkappan till veckan. Men sedan kom syrran och Emilio hit på middag, trevligt som vanligt. Just nu sitter jag och kolla på x factor och sedan ska jag nog se på film! Imorgon blir det först gymmet och sedan ska jag passa sötaste Emilio på kvällen. Hörs imorgon!
Godnatt

Av Alexandra - 6 december 2012 23:07

Hallo!
Dagen har varit bra, efter skolan åkte jag hem och satte mig och fixade löshåret. I 4 timmar satt jag och sydde löshåret, gissa om det var drygt? Aja har iallafall fått mitt löshår nu, även fast det var lite skillnad på färgerna så passade det. Just nu sitter jag med två datorer, en som jag lyssnar på spotify med och den andra skriver jag en novell på som ska vara inlämnad imorn, kul osv.
Är så sjukt trött, men måste skriva 2 hela sidor till på novellen... Men nu ska jag skriva så jag blir klar med den snart! Hörs imorn , godnatt :)

Av Alexandra - 5 december 2012 23:07

Hejhej!
Imorse skulle vi på nån informations grej på gb så brorsan skjutsade dit mig. När det var slut skulle vi gå tillbaka till skolan, men det var så sjukt kallt ute så jag och Amanda väntade tills det var 5 min tills lektionen innan vi gick, haha. Efter skolan åkte jag hem som vanligt och sedan åkte jag och Amanda till Långsele på gårn, det var väl okej. Hände inte så mycke kul men roligare att vara där istället för att bara sitta hemma med datorn typ. Ah men iallafall kom jag hem strax efter 21.00 så sedan dess har jag inte gjort så mycket, duschat och sett på tv bara. Men ska snart sova så vi hörs imorgon godnatt!

Mitt hår ser mörkare ut på bilderna än vad det är i verkligheten.

Av Alexandra - 4 december 2012 18:33

Hellu! Var hos Johanna och gjorde slingor & klippte håret idag, sjukt nöjd!! :) efter det gick jag till skolan och var på sista lektionen sedan drog jag hem och kollade på julkalendern. När mina brorsor hade slutat jobbet drog vi på gymmet 1 timme. Just nu gör jag ingenting speciellt, beställde precis nytt löshår för mina egna pengar, så är rätt fattig fram till februari, haha. Aja nu ska jag se om det finns nån film att se på! Hörs imorgon.


(håret är mörkare i verkligheten) 

Av Alexandra - 3 december 2012 20:07

Hallo!
Dagen har varit rätt bra.
Har haft mössa hela dagen idag, håret är såå fult! Ska till frissan imorgon och göra slingor, dumt att jag inte gick dit från början istället för att göra av med massa pengar på något som inte fungerar. Men efter skolan drog jag hem och bytte om sedan drog jag, Sophie och mina brorsor på gymmet.
Just nu gör jag ingenting speciellt, ska kolla på lite julklappar snart. Blev inte att jag beställde något igår, hade fullt upp med att få ordning på håret. Men har inte mycket mer att skriva, hörs imorgon! Godnatt

Av Alexandra - 2 december 2012 19:46

Hellu!
Har försökt färgat håret blont hela dagen utan resultat. Sjukt less! Håret är fortfarande brunt! Gick iallafall inte av. Annars har inte mycket mer hänt. Har ingenting att skriva är så irriterad på mig själv att jag färgade håret brunt förut! Får väl se hur jag gör med håret, går jag till frissan får jag inte köpa löshår och det är något som jag verkligen vill ha så jag får väl fortsätta färga håret hemma.
Något bra med dagen var väl att mamma och pappa hade köpt lite saker åt mig i Sundsvall, bland annat en vit liten gran, sjukt fin i verkligheten. Aja hörs imorn!

Av Alexandra - 2 december 2012 11:42

Hejsan!
vaknade rätt tidigt imorse, ante och Sophie åkte hem för nån timme sedan. Vi såg på julkalendern innan dom åkte så nu ligger jag i soffan och kollar runt på internet, tänkte beställa massa julklappar och sånt idag. Ska även försöka bli blond idag, när mor och far kommer hem så ska nog pappa köra mig till Konsum så jag kan köpa slingpaket eller liknande! Tyvärr kommer nog mycke hår gå av och det kommer bli riktigt svårt att färga löshåret, men blir inte löshåret bra så beställer jag nytt i veckan så får jag vara utan det några dagar men det visar väl sig! Hoppas verkligen att mitt hår blir blont och inte helt missfärgat. men nu ska jag lyssna på lite julmusik på spotify och städa upp här hemma, snart kommer ju mamma och pappa hem. Men vi hörs senare!

Presentation


Alexandra

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards